Om oss

Vi hjelper deg å finne rett person til ledig jobb.

Om Arena Personal

Arena Personal er eksperter på rekruttering og bemanning. Opphavet til selskapet er tilbake i 1994 i Sverige, men ved oppkjøp av Frigaard Bemanning i 2011, kom Arena Personal også på banen i Norge.

Vi jobber etter verdiene: personlige, engasjerte og profesjonelle. Menneskene i en bedrift er den viktigste ressursen, og derfor er hvert menneske unikt for Arena Personal.

Arena Personal holder til i Oslo, og har små enheter rundt om i landet, hvor vi er samlokalisert med søsterselskapet Arbeidslivsressurs. Vi utfører oppdrag der det raskt trengs store mengder personal, samtidig som vi finner unik kompetanse til spesifikke jobber.

Arenakonsernet

Kvalitets – og miljøarbeid

Innenfor Arena Personal jobber vi aktivt med kvalitets- og miljøspørsmål. Vi har vært et autorisert bemanningsselskap i mange år. Fullmakten innebærer blant annet at vi arbeider kommersielt og følger Kompetansebedriftens vedtekter og etiske regler. Videre jobber vi kvalitetsikkert i vårt forretningssystem, som er bygget etter iSO 9001:2000. Kontinuerlig forbedringer er en naturlig del av vårt daglige arbeid.

Vi jobber miljøbevisst og vi er blant annet sertifisert etter den svenske miljøbasen, en standard basert på iSO 14001.
Vi arbetar miljömedvetet och vi är bland annat diplomerade enligt Svensk Miljöbas, en standard som bygger på ISO 14001.